shoar
  • 1404/04/07 - 09:56
  • - تعداد بازدید: 8
  • - تعداد بازدیدکننده: 8
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
برگزاری جلسه هماهنگی با اتحادیه صنف مرغ، ماهی و گوشت قرمز

برگزاری جلسه هماهنگی با اتحادیه صنف مرغ، ماهی و گوشت قرمز

در پی تحولات اخیر ، جلسه‌ای با حضور دکتر محمدی؛ سرپرست معاونت امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صمت و نمایندگان اتحادیه صنف مرغ، ماهی و گوشت قرمز برگزار شد.

در پی تحولات اخیر ، جلسه‌ای با حضور دکتر محمدی؛ سرپرست معاونت امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صمت و نمایندگان اتحادیه صنف مرغ، ماهی و گوشت قرمز برگزار شد. در این نشست، چالش‌های تأمین و توزیع محصولات پروتئینی، نوسانات قیمت و راهکارهای حمایت از تولیدکنندگان مورد بحث قرار گرفت. دکتر محمدی ضمن اشاره به اهمیت تأمین پایدار کالاهای اساسی، اعلام کرد که برنامه‌های حمایتی ویژه‌ای برای کنترل قیمت‌ها و رفع موانع تولید در دستور کار قرار دارد.
  • گروه خبری : اخبار استان
  • کد خبر : 786
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب